Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа Пирамитке сакаш список за манијачење Има нешто во воздухов и јас почнав од пред две недели да манијачам стара љубав.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пази да не те тресни од глава старата љубов оти ако била љубов , не ми била стара
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас вчера си поманијачив еден згоден тип - мораше да ми падне погледот и доле, да го проверам чисто превентивно Ама дај список Нена. Него и оваЈа Сеса ме интересира сега кого манијачи. Ливинг е во право ко прави трачерки се нафрливме Ливинг ти ако си од Охрид, а шо мислиш ние од Скопје не сме чашитки? С’г ќе да видиш Фајр - јао нога! Од кај ја извади мор?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме тресна таа љубов мене многу добро одамна. Стара е али е се уште витална и добро се држи.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Mоре сите се правите на 3 и 1/2 па ви кажав другар еден многу се разубавил и сега сум смајли што дрка А сега одам да чистам тоа сакам да кажам оти заглавив овде
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оооо друшко. Ма чисто ми е мене али нели секогаш може подобро Ти како си ? Ме претрка бе шетач!
Што би и кажале на форумџиката над вас? ehrgeizig арна сум јас. Ти? Леле едвај чекам дома да одам да те читнам на раат. Секси ти како си? Најти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас сум НАЈОДЛИЧНО! Многу сум жива денес. Најти: да да шмеќер. А зошто да не?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Арна сум да ти кажам арна Него кажи што да јадам? А тебе шетачу што мака те мачи. Те сметав за некој дечко без маки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро е сите арни, да не ве мислам Шмеќерчето сигурно видел нешто, чул нешто па се изнервирал
Што би и кажале на форумџиката над вас? Немој да не мислиш Не се срами бре шетач...хахаха Него кажете што да јадам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хехех е ај и тоа да видиш кажи кој ми те луте на дада да го тепам Едит: јади салата шопска нјам нјам
Што би и кажале на форумџиката над вас? хехехехе ее ај да не си глеј колку џенцки има околу тебе едит: човечиња мои, ве напуштам сеа...