Што би и кажале на форумџиката над вас? Еееее дека ке одеш седи сега едит. Марамчеееееееееее па ти си тука милоооо како си ми денеска
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ааааааа да .... нервира бреее.... тоа машките се чудо створења
Што би и кажале на форумџиката над вас? е имаш за воа ептен право. Ај тај псиштоло ми го дај , да го пукам преку камера
Што би и кажале на форумџиката над вас? Штипон убав, убав, ама откако се вратив, се’ почна да оди во надолна линија... :/
Што би и кажале на форумџиката над вас? Каква надолна линија бре....ајде главата горе, осмех на лицу и све ќе биде подобро.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде сонце не се нервирај, шо и да ке помине , после дожд иде сонце. Епа ајде накај Штип да се напунеш со позитивна енергија ehrgeizig цурице остави ли нешто од салатата за мене Мармачде ме претркала
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да имаше темава лајкчиња, на сите три ќе ви манев за обидите да ме расположите . Додуша тебе Марама те имам на ФБ, таму че ти дам.