Што би и кажале на форумџиката над вас? Цела шопска ја изедоввв Ќе послушам Марамке, ветувам. Ооо Мерлин, со 16-годишна во фрижидер, како си ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мерлинке мор! Кај си ти? Од кога не те имам читано во дијалектине... Едит: Ме престигна ... ehrgeizig123, Еагајцих беше..?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хеј, ти, Ергљ... Ејргх... Љфљџ... Шпртљ... АМАН! Како и да е, со си паис!?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нито си дремам и си слушам песни и........ОК. Мислам на бившиот Ти ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не сум маљо! уште некој нека ми речит маљо и ќе го истепам Де мор кажи како ти се читат имево...
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^ Ewе, си слусам музице и си се дописувам со мојата <3 БФФ <3 Маламце на цет, си ги казуваме маките и си се тесиме... А ти, зосто за пломена не мислис на идниот!? ^ Еее, мало, шо праиш!?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Идниот....ќе биде некој којшто ќе го искористам само за една цел :geek: Ете така. Здраво на сите што дојдоа во меѓувреме
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас го научив Еагајцих Спојлер ? Мерлинке ти си нашата гордосссс денес!