Што би и кажале на форумџиката над вас? Шо те немат во темана со дијалектине да си цепаме на струшко-охридски?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не ме знает мор сите, зш така зборвиш На три-четири прсти се броет Ај дој ќе ојме в Ројал Лов идаш и ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Балеринче, можит... Во три и пол кај макси де..? Милки, да напишеш уште едно мислење, ќе имаш 460. Да ти стави некој лајк на некое мислење ќе имаш 340. Да ставиш лајк на некое мислење ќе имаш 380.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лов немој не земај грев на душа. Кај Мини Маркет се викат то место
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не знам што да кажам Ливинке, ама ако дојдам в Охрид не ми бегаш од пред објектив..
Што би и кажале на форумџиката над вас? ќе видиш дека знаеш, реткост си, искрено долго време барав личност како тебе, не ни мораш да глумиш природна си многу ама многу..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве ме и мене тукаааа Што се муабетеше додека ме немаше....а.аааа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Шо да ти кажам кога се` знаеш.... .....ете само ке ти кажам детаслен извештај за како си и што се случи околу....ќе те чекам вечер на скајп
Што би и кажале на форумџиката над вас? Без тепачки ве молам. Викајте ме Е Шетач оди прошетај ќе најдеш некоја сигурно!
Што би и кажале на форумџиката над вас? За наоѓање ќе најдам Е, но треба и она да ме најде мене, за танго се потребни двајца.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Во право си, исто како што од шетање преводите не се завршуваат сами...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа седни пишувај, батали љубов. Ќе си дојде таа сама кога најмалку се надеваш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала, фала... А ти бе, шо си седнала овде, оди кај идниот и... знаеш што да користиш од него... :geek:
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ххахахахахаха... Тоа беше така кажано само Од идниот ни трага ни глас..треба да помине еден дооолг период па да бидам спремна за друг