Што би и кажале на форумџиката над вас? Шмизлс, ма ја и ти една вечер да искочиме така пицнати заедно у град, има сФе тоа да испошармираме, испозапалиме... и испооставиме!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Шмизлс, оваа Lov3 очигледно не знае кое страшно другарско дуо сме јас и ти, ништо не оставаме рамнодушно. Lov3, остај Охрид, да видиш како метрополата гори под стапките на Шмизлс и Најти.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај вие двајца растур прајте... Ам јас аку дојдам? Ај не ви идам... Во мене сите ќе гледет, вас никој немат да ве приметит Ај да бидиме дуо трио..
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^ Хахаха, да, да, ќе заборавам, за да се враќаш кај тој елегантниот, зрелиот, добро-опремениот маж со голем, посакуван и популарен... КАФИЧ! Lov3, аку дојш ти, цело Цкопље глава ќе тресит од невервање.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас ви идам. Немат да ме познает дек имам 13. Сите ми викет дека личам како да имам 17, 18 Че го бидеме дуо трио. Да тргвам?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аку, мора да се тргвит навреме, за да дојш таман до викендон шо идет и парче да прајме низ град.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аммм... Пааа... Како да ти кажам... (си свирка нервозно, сака да и’ каже да донесе 5 другарки, не една, ама срам му е )
Што би и кажале на форумџиката над вас? Така кажи бе. Знајш шубај другарки имам? Сите ќе ти ги донесам Ама Марамче дан се налутит... И да, потенцирам, малолетни се. дан речиш после „судијо, се колнам, не ми кажаја дек се малолетни...“