Што би и кажале на форумџиката над вас? Не бе, знам дека се малолетни, тоа јас ќе ви бидам само туристички водич низ Скопје, знаеш како, на дечињата да им покажам малку ноќен живот, ова-она.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Атер за ,,форумџиката,, над мене да се преименува темата со некој посоодветен наслов.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да де, и јас на то мислев Ливинг, мојт да те викам балеринче?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе дан имат некој забуни, дан мислет љуѓево стварно балерина сум Викај ме мор, чессс ќе ми е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Убо мор балеринче, мене мило ќе ми е зато шо тебе ќе ти е чессс...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лов ако не сакаш НајтВокер и Марама да те дружат оди си при мен, јас и ти ќе се дружиме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама сте се изнамуабетиле, навика ви стана да шкрапате по темава, уште Лукс ЃАОЛКАТА ви фалеше
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се јави Вајлд, добро е, ти ќе ја шминкаш Гоу, ја ноктите ќе и ги правам ако ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Може. Јас ќе шминкам и ќе правам фризури, а ете Лукс ќе лакира и нозе и раце.