Што би и кажале на форумџиката над вас? Брееееее абе ајде сега Јас и од тоа и од тоа сам пијана сега хахаха Ајде да летамеееее Ај со мене ајде сите со мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? На црвено вино и тоа мекедонско епа шо да праам, кристијан ми вика ај ке излаваме ПРЕД КАМЕРА хахаха И ке пиеме хехех хахаха абе љубов
Што би и кажале на форумџиката над вас? Играјте си безбедно, и само немојте после на некој еротски сајт да излезете... *Или барем барајте пари пред да ве објават.
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахаха нема нема завршиме таа работа он сеа спие а јас се дружам на фемина Утре треба да одам заболекар собирам храброст I love my life and you all
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас како тебе собирам храброст за да одам на заболекар . edit еве го нашиот иден заболекар
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа шо да праеме јас сам на репеат пуштена само нешто ламотам Едит: Македоснко црвено и утре на заболекар хаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вампирррррррррррррр! Кај си мор некое сликче од Дејмон да објавиш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^ Со либето си нанате заедно!? АААААААААААААААААААА!!!!! Ајде, ајде, не е ништо страшно, само со тоа бормашината е јако ко ќе почнат БРРРР, а вие осеќате како пробива се’ подлабоко, и како ви наближува до мевцето, њам њам... ^ Попат и некоја јака џенцка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахахахахха абе не ме смејте ке ги разбудам сите Нешо ми се играе воа зумбата уште ме држе хехе а и нешо друго Вампири духови се има, секоја вечер сум деѓурна на фемина чувам ја некој да не ја украде
Што би и кажале на форумџиката над вас? Го ставам во спојлер, опасно е вака на вечер да се гледа Дејмон Спојлер edit. сите ме претркаа
Што би и кажале на форумџиката над вас? аааааа не не без хорори тука утре топки на заболекар ке мислам некој демон е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја знам оваа Срце ме стегна прв пат ко ја видов П.С Згодна вампирка си била мор, алал да ти е за комбинациине... Абе ние вампириве убав народ сме не велам не... И скромни многу
Што би и кажале на форумџиката над вас? И вампири и бикови кој како нас И ќе заборевев ти се заљубив во панталоните, мислам дека кажам од H&M дека ти се
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас ако ми веруваш не верувам во хороскоп. Една карактеристика не знам за биковите Ама вистина бе, како може да се определи нечиј карактер базирано на тоа кога е роден... Ако не те мрзи пиши некогаш некоја карактеристика за бик, да видам дали одговарам... Си направив муабет. Одам да учам, ај чао