Што би и кажале на форумџиката над вас? Tука сум Дејзи, нека поминат испитиве па уште повеќе ќе ве дружам А и плус тебе те немаше едно време...Кај те снема
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спаркс јас знам една каракатеристика, ама само една-тврдоглавост. Една ама вредна
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оф лелелле Луѓе јас не сам крива шо се смеам цело време хахаха Дејзи е крива она ме смеее
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе не е крива ни она, баш убава, права фигура си има цуричката.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе она си е срце, женска ипол, бегано, интересно, убаво.... да си го ручкам
Што би и кажале на форумџиката над вас? И после мене ми се лутат што си чувам телце во фрижидер, а тие сакале живи да се ручкаат... ццц цццц ц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не магистрирав, рано е Ги завршив испитите скрос цакум-пакум, па уште да го бранам трудот треба. Фала однапред
Што би и кажале на форумџиката над вас? Знам, читнав- ама штом се завршени испитите другото е формалност А Милки шта да ти кажем осим
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ам фала, да ти се враќа се најдобро Милки, ќе го вратам стариот, ама додека ми жежи нервозава ќе го чувам овој
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бејб, тогаш ќе бараат да се сечнеш самата и да го оставиш само делот со мене.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама ќе познаат по мислењата нешто чудно... многу се опаметил овој месечаров ќе речат