Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа ондак, место поезиине што ги пишуваш, кога ќе планираш за извесен објект да пишуваш, оформи го како дело. Пример, ќе пишуваш за мене нешто и оп-моја статуа на плоштад! Е не...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Статуа!? Ццц, се гледа колку немаш креативност и фантазија... Бејб, за тебе една обичнa проста статуа би била премалку... *You've just been шмекд.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јес да сум плавуша, ама само што ќе почне да излага коренот и одма е друго, не се ни осеќа дека сум плава Соба во ова доба не, јок скапичок
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ееееј Ер‘&*‘%‘&хјкгхјгфд„“‘%&&‘‘нјкфдј...ехм овај девојко, како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Jaс девојкава си ја читам есцајг (како прибор за јадење) за за вас не знам Пирамидо еве ти една пирамида на исхрана- да внимаваш на исхраната
Што би и кажале на форумџиката над вас? Многу сте ми напишале, не ве исчитав така да си знаете, упаѓам во темава неинформиСана. Сеси ми недостигаше
Што би и кажале на форумџиката над вас? И тука јас ви влетувам странично, ко голман кога фаќа топка и се умешувам во гушкањето А Сес мор, ја знам јас пирамидава, да не изгледам ко да не ја знам, а?