Што би и кажале на форумџиката над вас? Мерлинко , глупите најубаво и најлесно минат ! Јас уште пред огледало се вежбам , глупа да станам . :geek: Оф Лавче ме претрка ...ќе ми бараш ли сместување за на лето бе мало
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајмо сите кај мене дома, имам кревети! И да, ќе ве тепам аку уште еднаш ми речите мало..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џабе ти е... Не ја примам Мерлинка. Поради немање место, половината од вас ќе се преместени кај Хипи. Не знам дали се согласвит, ама морат, сепак, добра домајчинка е она.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Амор Љубов една низаедна, глеаш шо е другарство од Смајли? Е не ко тебе, за еден кревет џупка се прајш...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Шмизлс, шо ма јас и ти патетични суштества!? Мислам за тебе, можам да разберам, али јас!?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не, не, тоа не не’ прави патетични, само мизерно-романтични до даска!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сум , сум. Само ќе се договориме на фб или мсн пошто имам и со другарка договорено. Бива?