Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве сум бе Скаче. Ти добра си? Еее до сега шетав, малку да одморам па пак ќе одам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па и тука нешто го гледам се спрема за врнење... ама... не му давам јас!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако е вака цело летооо... Топло, топло да неможеш да дишеш, па смрачи се, па пак сонце, па изврни се, па пак сонце, па пак смрачи се.... сето тоа во рок од неполни 24 часа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? СексиЛејди такво е времево денес,шашаво како што тргнало ќе биде сите годишни времиња во еден ден
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе гледаме финале Вимболдон Надал-Федерер? Едит. Мерлинке секогаш ми си интересна за читање
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе гледаме, само нека почне :geek: јас стандардно за Надал навивам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те чекав пред мини маркет во 4, а ти не дојде. Ја тебе чекала, ти не дошла.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг ти викат “Прости ми те молам“... ништо да не се разбирало ... Ти не панимаеш па руски?