Што би и кажале на форумџиката над вас? како што сум жедна, кога го прочитав никот ми се припи сокче од боровница
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те замислувам како многу откачеена девојка ама со стил и сакаам да те гушнам..
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас тебе....еве вака барем виртуелно те гушкам и сега ти го видов потписот лелеееееееееееееееее па таа песна ми е хит на минатото лето ах спомени....ме погоди
Што би и кажале на форумџиката над вас? гоу, знаеш ли колку ме боли грлото ? е тоа сакам да ти кажам те гушкам и цункуваааам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу интересна си ми.Ама со технологијата усра работа.Хахахаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? мисс... престани со пиењето имај убава вечер мила забавувај се и лудувај ич не му ја секирај
Што би и кажале на форумџиката над вас? И да знаеш мила сеа има дупло да пијам он мене ќе ми кажува глупав еден И мила имај и ти убава нааајувабава вечер!
Што би и кажале на форумџиката над вас? фала ти мила ама домичка сум си јас и не се нервирај, уживај, утре ќе се разберите не брзај во таква добро позната состојба
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те сакам највеќе и имам да ти кажувам многуууууууууу.. ептен мн работи се десија последнава една недела
Што би и кажале на форумџиката над вас? лелее мило како те осеќам дека имаш ептен да ми кажуваш па мислаааам те нема никаде, шо може човек да помисли а инаку те сакам јас ууууште повеќе и резервирај една вечер за мене за кажуванки или ќе издржиш уште малку за во живо да ми кажуваш а? па мис јууу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Баш ми е мило што ги нема веќе тие тажни аватари и коментари.