Што би и кажале на форумџиката над вас? Here's looking at you kid. Како беше Казабланка, ремек-делото?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Зошто нас од источна МК ни викате дека зборуваме индијански , а ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како што ни објаснуваше една професорка заради бојата на тенот.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уште ли се фелиЧиташ? Ауу дур да пишам ето ја Марамка пред мене, арна?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке, ми се пие коктел Да беше сега тука негде ќе те соберев и ќе одевме. Мораш да пробаш grasshopper!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Може и јас да пробам ...а колешке што викаш... правник беше ил ја су грешка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нееееее каков правник... Кај си прочитала такво нешто? За коктелот ноу проблем, само не ми се верува да го бендисате... Јас и мојот вкус се мене што ми е убаво, на другите не им е и обратно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тоа зеленото чудо што ми го прати еднаш? Изгледаше примамливо да признаам - а со што е мешано? Ма ќе пиеме што се секираш, јас верувам дека наскоро м?