Што би и кажале на форумџиката над вас? Не знам, СК сум. Ама со кој мор, не се заинтересирани мојне ич... да им даваш гага ручек нема да појдет да си земет...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа лоши љуѓе се тие твојте , себични . Прати ги овде кај нас змијарите да им го дотераме умот. Што студираш Ск? (ако не е тајна)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хелоу...другарице Мерлин....а мор да те прашам...кога ќе ја земеш дипломана нАли ќе бидеш м-р...ќе ни праиш мор муабет...али не Ооо Скајче преку ред...кажуј ваму ти правник си или не? Многу ми е битно Некако сум се збркал...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кој не ке ви прајт муабет мор? Ај не ме провоцирај ак сакаш, дан напрам една Фемина-собиранка во салата за бранење на трудот? Ас ште б’да кунг-фу мастер по казнено право!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не е правник, јас да ти го кажувам. Еј идам и јас Мастер Мерлин!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ке дојш, ам како? Фиууу гледаш пред факултетот уште од влезнине порти редици, редици, редици... а првите шо влегле најнапред со штитој, со лопати, со казми, мотики, чифтиња, петарди, клучој, солзавец, палома лак за коса, дезодоранс... кј ојте бе луѓе? Ам еве бе, да браниме требит!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Грацијас Ливинг...не ја решив дилемата...ама ќе ја решам Ај мала помош...форумџика на С...правничка..не е Спаркс, не е Скајче..која е? Квиско пита ...Лолита награџује.... Мерлин ма...не се тепај молим те...ја не зна ни карате ни кид... Стижем..кажуј само каде, како, што...Фемина морална подршка...јака ствар...нема шала Ех бре Мерлин...што си брза
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас ќе земам мастики Зш мор не ми одговори за Казабланка? Едит - ааам да не е Слолита?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не ме зезај...озбилна сум... А пак јас најдов со вас Охриѓанки, Стружанки-чешит народ тикви да садам...крастајци ќе никнат
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ам ак си плава, могуќе е Амор Лолитооооууу ми отвори работа сеа, да прам рисрч на можни правнички имиња...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Брејјј ем чешит народ, ем брз... Нема награда за вас две...само кафе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Наградата може да се состои и во долгови Затоа кафе-кафе, без шекер за мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да...сладолед за Ливинг...погоди..таа е. Сега кога кажа ми текна. Мерлин ај и за тебе сладолед...ама снежец...оти со вода се праи, а не со млеко