Што би и кажале на форумџиката над вас? Се пробав да правам со очине онака како смајлино и ќе ми паднеа наочарите ќе ги скршев за малку Денес втор пат ми се случува, првиот кога ги извадов на улица да ги избришам ќе се удрев в бандера за малку Поќораво детиште од мене нема жими се
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добра ноќ, одам да дремнам јас две три печешнаес партии... вие умни да сте и да не се карате Ве љуби Смерлин
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џабе мерење, мерна единица за ќоравост - 1 Спаркс Е не само Тесла ќе имаме, море од сега во физиката да се знај, мерката за ќоравост по мене. Еј мене како би ми дошло имево со С напред? Сспаркс Го нејќам шмизловско е Кој се караТ мор Мерлинке, оваа Охријџанкава карат е ама поинаков од оние во злато што вредат
Што би и кажале на форумџиката над вас? уба таја шо не ми се наљути Јас накај минус три седумдеспет терам
Што би и кажале на форумџиката над вас? :geek: дај си рака Сега легнувам, уште да се натерам да станам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Само нека не се покачува Ајде можеш да станеш, едно ноџе, па уште едно, ајде сега задничето. Опа!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро вас нашла Лолитке кога ќе бидам мамичка,сакам да бидам згодна како тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамче многу бе....до 3 Еве ја и Смајли дојде на трета смена...ај ќе ме замениш ....ја отидов..добра ви ноќ едит-Мисице..мерси боку ...на добар пат си