Што би и кажале на форумџиката над вас? ново аватарче а претходното ти беше попрепознатливо но и ова е симпатично
Што би и кажале на форумџиката над вас? кенди ја обожваам Ријана идол ми е стилас немој да ме пукаш те молам ме потсеќаaш на ова песна : http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0 aјде еден поздрав до двете
Што би и кажале на форумџиката над вас? луѓе не сум опасна што вие???????????????? ќе сменам слика ај
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кенди извини ама несакав да коментирам во темата Среќен роденден, никогаш не коментирам, ќе ми се лутат другиве. Среќен роденден, биди среќно, и немој веќе да бидеш ко пред некои 5-6 месеци. Се најубаво, се што сакаш да ти се исполни и уживај малце.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оваа година ако идам crazylady на пиво фест се надевам дека ке стасаме да се запознаеме и да дрмнеме по некое пивце..и да ги меркаме заедно прилепските момчиња
Што би и кажале на форумџиката над вас? Важи Кенди ти само кажи ко ќе идеш Иначе не пијам пиво јас по винцето сум Сања не излегувам си останав домче јас
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ти како мене Јас чекам да си дое муж ми од работа па да праеме скајп журка хахаха А ти шо така дома
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не излагам вечер,бев на денска журка па сеа ќе одмарам. А иначе од Струмица си?По дијалектот така ми изгледа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Блиску си Штпјанче сум Еее кој е како тебе искарала си журка денеска а јас цел ден у Скопје полага ама исплати се