Што би и кажале на форумџиката над вас? Криј ми го мислењето,брзо брзо.Неќам да расипувам работа ја сега тука
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас се согласувам со Ливинг, се размуабетивте во ниедно време
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е како де...Кој знае колку ќе си се лајкувавте Ај не ме тепајте во молам интересно ми е да зезам некој вака
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахаха, па нормално дека ќе си се лајкуваме, го знаеш она: Се’ започна со еден лајк... Кажи и’ Дејзич, нели е така!?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да да,со еден лајк и на форумов се роди една голема љубов....И се започна една убава месечева вечер,кога Најти и призна на Мисс пред Дејзи,дека баш би посакувал да ја има гледката на секси Дејзи како вежба зумба....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мерлиинке бе,дај да споиме две млади убави дечиња,види вака какви незгоди ми ствараат. Де либе,де бељи..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мис, да не го сакаш ти дечко ми? Цело време сакаш да не скараш. Лошка. Па дури сакаш да го варам, а? Ц,ц,ц,ц.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме фати срцко. Зафатени момци ми се фетиш. Нели гледаш дека сум најактивна во темине Врска со оженет и слично томе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Шо би рекле кј мене - да не дојт... Демек да не стигне работата до тоа дереџе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па така кажи, ќе ти го позајмев. Не сум скржава јас. Мерлин, мислам дека подебели веѓи ти се поубави. (.. кај ми текна сеа)