Што би и кажале на форумџиката над вас? Вака со убаво кога ќе ме испратиш, одма одам (се шалам еј, вистина да не помислиш)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг многу ми се пие кафе ајде да пиеме заедно....ти може и чај,ако си настината....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг душо како сред лето (ако воопшто ова може да се каже лето) си болничка? за оздравување.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е како де? Бев вчера во планина, не ми текна да си земам нешто со долги ракави, а ладничко беше горе Знаев дека ќе настинам, заслужено и немам право да се жалам Марамке ти добра си ми? Фала на еве ти една назад
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас кога не сум добра, одам купувам штикли и подобра сум. Утрово купив штикли
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па женските маки и не се толку тешки за лечење Со здравје да си ги носиш, со насмевка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала и твојот е многу убав. Прееска ко да приметив уште една девојка со истиов, ама не го менувам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас приметив со твојот уште една, и со мојот 2 ама си пишав во СДК дека си е мој и не го давам.