Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке,абе сите ти ги фалат штиклите,па дај и јас да ги видам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оди бе сонце во темана со наши обувки. Еве ти http://forum.femina.mk/sliki-moda/s...ali-stikli-na-platforma-t6181/90.html#p538908 се изнафалив
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не не сите се кај мене собрани, со нозете у легенче и ја буљиме сфингава. Сеуште
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не ми мавтај со тоа прстето многу многу да не ти пуштам уште поише среќа отколку што планирав, да не знаеш што те снашло!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не сфаќај реченици погрешно. Не мислев на тој вид! Ти аку мислеше така не се сите како тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аууууу мор ак ти си имаш нози в умо, јас си немам Добро ај да не си ја кривам душата, си имам, само мојве си ги имам и во умо и во чевлине шо си ги облеквам за по работа Ау марама ме претрка хахахах Не да е опасно ко љуто кутре е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке,па како и јас да не ги испофалам Мај тајп Ма преубавки се тие,исто како и сопственичката
Што би и кажале на форумџиката над вас? И абе,немој да ме кривиш мене ако ти ги снема Ма ти и јас имаме исти нозе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај е сега Жапче да ја искара Марамка, а? Ајде Смајли, ништо не ти кажувам, Жапче ќе ме искара.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кажи мор кажи поубаво да си кажеш него да го чуваш во себе.. така охо коа ќе експлодира Aјде убави ноџиња имаат сите, кажи Лов. Јас бе слабо се пулам во тоа сликите што ги закачувате таму не ми текнува ич