Што би и кажале на форумџиката над вас? Секогаш на тебе ми се паѓа "Оцени го аватарот" или "Оцени го потписот" Гушкии
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аничка ...ме потсетуваш на некое мило детенце со овој сладок ник
Што би и кажале на форумџиката над вас? скај аватарот ти е секси,и немој да ми се лутиш зошто не те поздравив
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас тебе срц,те нема на мсн нешто,и немој многу срц мрц се лутат тука некои .....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу интересна ситуација има кај тебе..ист број на лајкови(што ти ги дале) и лајкнувања(што си ги дала)
Што би и кажале на форумџиката над вас? и ти си била охриѓанка бе...па што не кажеш...не сум знаела до сега
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ани многу интересна цура си ми. И те замислувам како некоја згодна типка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мило ми е што си го врати најубавиот и најпозитивниот аватар на форумот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд, ајде една насмевка. Нејќам кога омилените форумџики ми се тажни.