Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд јас одев во училишниот оркестар, а и се учам дома ги имам дуревите и моловите напишани на лист и од интернет турторијали гледам и то. Значи повеќе сама дома се учам. ЗА шминкање и јас сакам да дојдам, но само да гледам, да се учам. Ќе ме земете?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливингглам ооолааааа А за што диплома ливингглам? :geek: Инаку честитки и од мене за дипломата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Честитки, честитки Значи кога ќе се оди Охрид ќе знаеме кај си по гужвата ааааа?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жапче го гледаш пак Тропски горештини? Јас термин не можам да му фатам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не не, Сан Тропе беше француското ако мислиш на тоа. Јок пак ти хахах поима немам дека го даваат Ник лепотанот Слотер се изнасмеав. МТВ што друго да даваат јадните, треба да купат серии.. а зш кога можат да рециклираат стари
Што би и кажале на форумџиката над вас? А оној францускион со многуте деца т.е три беа и мајката и таткото разведени? Се во еден стан се случува?
Што би и кажале на форумџиката над вас? http://www.demotivacija.mk/i-ova-leto-...-5513.html Само на МТВ!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Знаеш, штуро ми е вака... не знам што со себе МОРЕЕЕЕЕЕЕ, со душа го чекав денот кога ќе немам што да правам. Абе, а малку педерско ли ти е писмото за Натали од Стивен ?? Јас отпосле скопчав дека за малку не напишав каков фустан да земам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа не за малце ќе беше педерско Го поправив, напишав женска наместо Sam пишав Samy Шо да правам кога не дискиминираат, само машко име ние машки да глумиме До кога само машките ќе бидат застапени. Се прашував шо ќе пишеа они во женско име да требаше
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма тоа од матурата збрлавевме, во шифри ќе почнеме да зборуваме уште малку. Еве и јас ќе те гушнам , и да ти кажам оти оваа каринава е опасна мафијашка.