Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке матура што полагавме, за писмото што требаше да се пишува збориме. Небитно и јас те гушкам едит: Оваа Дузи па како брзата птица итрица е, ме претрка. Ќе видиш ти кој е мафијаш мори, сеа си го чекам кафето што го вети јавно на темата за матура
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ааама, брза брза, ама не ја зафркнав јас државната изборна комисија со темата по македонски. Инаку кафе во секое време и невреме, имаш и чоколадо плус.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Од кога почна Долина на Волците, Сите мафијаши станаа. Ама како мене мафијаши со стаж нема бе Дузи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Затоа така мафијашки ја закочивме фемина, ќе ги убиев еј. 350 души во темата за матура. Да не зборувам за тоа колку лп разменивме, на секоја минута по 3 пораки. И росие уште ја нема да врати.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако сака некој да му ги кажам темите англиски нека пише ЛП Од сигурни извори
Што би и кажале на форумџиката над вас? Може, може Со Дузи по тешко изводливо би било ама со тебе мора, ене кај сме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќути! Палма еве кај е, под нос ми е. Башка најдобар сладолед на свет прават. Не ни бега.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те држам за збор А сега одам да се дотерам за после. Имај убава вечер
Што би и кажале на форумџиката над вас? Каринке, не знам дали виде, но го ставив линкот од колачите. Малку покасно, но важно таму е. И да ми чуваш некое колаче.