Што би и кажале на форумџиката над вас? Школо мила. ЕВЕ, ЈАВНО ВЕ ПОЗДРАВУВАМ СИТЕ И ВИ КАЖУВАМ ДЕКА ЗАРАДИ ШКОЛОТО КЕ ПОПУШТАМ НА ФЕМИНА. Ве сакам најмили. Блубери, ме потсеќаш на мајка ми.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи,многу ме развеселува твојот аватар,и иако си прилично нова,многу си ми мила Блубери фала ти,се надевам дека набргу ќе сум како нова
Што би и кажале на форумџиката над вас? Викторија,се надевам дека оваа недела ќе оствариш некоја победа,баш како што е и твоето корисничко име!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисти (може вака, нели?), добро ти утро и наздравје нека ти е кафенцето
Што би и кажале на форумџиката над вас? Одличен е,незнам зошто слабо ме читаш,очигледно дискутираме во различни теми,инаку секогаш сум тука. Он-топик Докторке многу си ми мила,оди провери во топ 10 форумџики да видиш кого се имам ставено.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се зачудев кога прочитав дека одиш на училиште, мислев дека си поголема.
Што би и кажале на форумџиката над вас? се зачудив дека си толку мала, а со некои мислења и однесувања ми докажа дека си мала....