Што би и кажале на форумџиката над вас? Ова е најчудно почнав и се откажав. Ќе ти кажам кога ќе се видиме.. Многу чудно однесување од негова страна хахаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Љубам ти ја фотографираше фотографијава што ти е на аватар? Прекрасна е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд сакам некој серенада под прозорче со гитарче прати некој ако знаеш Љубам едвај чекам да те видам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не не сонце, ја најдов преубава ми е и мене, имам нов објектив за сличми ефекти треба да почнам да сликам ама се имам други приватни работи..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е Марамке, а јас мислиш не сакам? Љубам значи до тоа било. Отсекогаш сум се прашувала како се постигнуваат такви ефекти.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Искрено оваа има многу фотошоп некои текстури, само блур ефектот можеш така, другото го процесирале. Епа ајде кога ќе се видиме со марамка доаѓај и ти..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам јас вакви магични слики (така ги викам), само на крај ми излегуваат многу дебилно. Таков беше обидот со последниот авто-портрет. И еден дечко да и` свири на марама ќе и` донесам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лубам а каде ќе одите,со Марамка и Вајлд? :geek: Дека ќе одите? :geek: Марамке ола
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро вечер, леле не можам да те гледам очиве ме болат...ауууу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имав како мала една сликовница со ваква зелена и дречаво црвени букви. Ми се матеше дур ја гледав. А и ваков лак имам... ама си стои само.