Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисче да беше порано, радо би дошла. Ливинг си го гледала Шопохоличарка? Ти текнува на сцената кога таа што го водеше друштвото на шопохоличари заврши пробувајќи чевли? Да не ти се случи истото?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нема, сигурно Само да не најдам некоја зелена преубава... марама
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве ме мене, ем сум марама ем сум зелена таман нема да се трошиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е сега, форумскава игра не се вика - рипање козлич. Палаво, разбра ли?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е добро, оти бе се смеете на туѓа мака? Кај да се Спојлер искакам ??? А да пуштам светло у купатило и таму и да се Спојлер искакам , па нека си идат таму а утре ќе пуштам вода а? Па нека отидат гомцава, сите комплет на едно место!
Што би и кажале на форумџиката над вас? А да ги изотвориш сите врати, отвори ја влезната, изгаси се’ а во ходник остави запалено? Дезодорансот не ги сништи? Не им напрај Ргабууууу, ќе ме заебаваат они мене?
Што би и кажале на форумџиката над вас? А да си упалите сите светлата кај вас, па на вас да ви ги пратам? Ма какво ргабу, испрскав со антиперспирант, и се угушив, а они фино лепо се залепија на ѕид и си уживаат господата, пошто сега веројатно не се потат, убаво им е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кога не си ме викнала да му запеам, па одма да се разбегаат...