Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама ја шокираше оваа од модни критики, кога препозна дека лажни слики ставала Ако ако, само така на таквите
Што би и кажале на форумџиката над вас? ја обожаваам идол ми е Карина розовите штикли ми беа најубави Ти кој ги одбра ??? сесилија како си ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лов како одморот? Се одмори Ех, што ти е убаво, јас ќе треба да почекам уште некое време за мојот одмор, иако уште сега сум подготвена Ни недостигаше на форумов
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aман веќе од тебе, стално си над мене, сакам да смениме поза веќе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај си ма ти, слушам Марфи и тебе те посетил а, кај стасува сите да не среди, се чудам некогаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќути, секојдневно со него се дружам. Тоа кармата ми се чисти, ми враќа за лошите работи.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако почне да враќа тешко мене т.е поминав најтешкото, може сега арно О ме претрка и тоа со кесите од шопинг