Што би и кажале на форумџиката над вас? О Гарпова, нека заврне, гола ќе играм. Со кеси од шопинг ќе се скријам, само на главата. Ама звучи Гарпова!, како да те прозивам да одговараш физика на табла. Ој марамке, ој.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Шетав, како не шетав. Ај иди одма играј таму со мене Музички предизвик
Што би и кажале на форумџиката над вас? Каков Кид Рок, ова е неповторливиот KURT COBAIN! Ти се лутам дека со Кид Рок го смеша.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Sorry, Wild! Од вечерва се ми тргна наопаку, ептен сум збунета, бре!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Немај гајле, шалим се. И јас сум збунета, ама... Чудно збунета, if you know what I mean. http://www.youtube.com/watch?v=J_FZFWtWi5Q
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уфф...те разбирам, и тоа како. Ајде уживај си, се ќе се среди.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Прекраааааасен одморот. Си се одморив, и мноооооооогу ми фалевте. Вајлд грл, тазе ти е зеленово цветче?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ги избра денот за плажа, ладно е. Туку баш те мислев дека не ти вратив на пораката
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа ладно е, шо му стана? До прееска арно беше. Не се секирај за пораката