Што би и кажале на форумџиката над вас? Ау стварно денес којзнае што му стана на времево. Ветар фуче, дига! Инаку и јас сакам на плажа одма! А Сеси ти што правиш, како си? Едит: Туу ме претрка, ајде и за тебе се однесува прашањево горе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Jaс арна, се расонувам со кафе, па ќе земам малку да потсредам и тоа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сега се станува во 2 и пол? Што правеше вчера олку што си спиела мор Сеси?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас си правам генералка на профилов, што ќе кажете за новиот аватар Уште некоја минутка ке имам и нов потпис. Мислам дека дооста му беше на стариот аватар, доста ве ,,стрвев,, со шопингот Инаку ептен ми е мил Сунѓерот Боб Dejana
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аии срце ти е! Ептен го сакам Е така.Нека пукнат душманите Лов,ме претрка!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве го и потписот и тој пристигна. Малку ми е како празно само текст, ама ако
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мис оди бе во темана ми личи на, види дали те погодив Ти над мене, ти кажав порано ќе кажиш дека сакаш сладолед, оти кај мене сладолед 10 минути издржува
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ете сега си знаеш и кога ке имаш ќе чуваш А ова е за тебе јас што ти чувам Инаку јас сакам шумско и стр(а)чатела
Што би и кажале на форумџиката над вас? А мене сладолед? http://www.youtube.com/watch?v=idNr-fFNJ4I Јер душо ја сам сладак,а ти као лед,заједно би били сладолед Спарксче ,пишав таму
Што би и кажале на форумџиката над вас? За мене од оној големиот корнет на Фриком Додека барав да ти покажам каков, си влегов на страната на Фриком и се порадував Maximo Disc е мојот. Се изнагледав сладоледи, исто ко да сум јала
Што би и кажале на форумџиката над вас? А може да ми ја кажеш страната и јас да ги гледам и јадам со очи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ее стварно А Ливниг несака да ми каже тогаш сама ќе барам Всушност нејкам сладолед, него чоколадо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам да ти ја кажам http://www.frikom.rs/2006/index.html Музичето досега си го слушав