Што би и кажале на форумџиката над вас? Знаеш дека ме погодуваш во срце со песната,знаеш нели? http://www.youtube.com/watch?v=Jx2yQejrrUE Уживај..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе се направам дека ништо не гледам, ништо не слушам, ништо не зборувам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мерилин уште да беше таква Него, што си во хороскоп, ме асоцираш на девица или вага, или се лажам ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Амор Сесиљо, демек девица или вага, или се лажеш, значи една опција ти откачив, т.е. не сум вага. Прво, се лажеше дека сум двете, а второ, девица сум во хороскоп. И во подзнак сум девица Дејана, нема куртул.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала, нека ми е за сабајле, касно ми е сега... И ти сабајле вежбај, немој сега да се наполниш со енергија... мислам нема смисла да ми тропаш додека спијам, м?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе се излади до сабајле, пиј го сега Јас како и да е за едно месец дена ќе вежбам, не се секирај нема да ти тропкам во наредните неколку недели. Мрза сум ти јас голема Ангелче не ми прај вака. Не пишувај преку ред
Што би и кажале на форумџиката над вас? ха ха ме насмеа...баш убаво што не си никаде девица Spoiler зошто да си ускратуваме задовослтва-нели? позз пеперутче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оваа на аватарот мора да е Ванеса..од Госпип грл де.. Признајј