Што би и кажале на форумџиката над вас? Ех, тоа колку да се истера девственоста, а задоволството не е секаде исто Ангелче, еве сум, ама и тебе те снема срце мало, ја остави Ливинг да дели лајкови место тебе а
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сеслија искрено вака..многу ми личиш на некоја мистериозна девојка(ако убаво е така)
Што би и кажале на форумџиката над вас? така мор...некако као само купува ништо не продава.... само си читка,си читка и после бум нешто ќе ти го исцепе пред очи..... Инаку супер си таква,баш ми се допаѓа не мора па да бидеме толку отворени, знаеш некогаш ако не и секогаш- секси е мистериозноста!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас се отварам, ама не за сите Има тука прекраснотии, ама има и простотии да ми простиш Ноел, кај се убаци мори, ја нема Мерлинка над тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке..кога ќе видиме комбинација со преубавите штикли..мм?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марама пак ти Што ти реков прееска жено? Смајли остави и ги штиклите на Марама се договоривме мене да ми ги даде тие розевите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Срцко па имаше, сега препуштаат ред на други Ти како си? Мимс не се карај бре Па и не сум те прашал што број носиш, може да се менуваме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мимс..готово,пропадна договортот.! Марама речи оти не и ги даваш,оти те брка од темата.