Што би и кажале на форумџиката над вас? си ја сакам бе ми можиш нешто Иначе ти кој штиклички ги одбра ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? Љубам, ке ми го позајмиш тој талентот за фотографирање? Прекрасна си Ти се восхитувам!
Што би и кажале на форумџиката над вас? не сега засега не менувам а ако сменам ќе ставам нешто друго нема Енрике ljubam како помина бт ??? Преубави слики имаш ти се восхитувам GarpovaV каде преку ред абе многу гужва е овде Smily каде пред мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма ништо од Бт, дојде момак од Београд ми го сврте умот! Во август! Фала ви! Ве љубам сите, ама озбилно. И да ви кажам има толку љубов у мене, леле уште прав маж! Хуху
Што би и кажале на форумџиката над вас? ќе морам да го сменам Ријана и Мерлинка не одат заедно Уште одсега и го давам на Мерлинка ако сака
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма не сум, срцево ми е кораво...се плаши, не е спремно за секој туку само за некој..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг не знаеш колку се израдував кога видов дека вежбаш јога.