Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас средувам фотки и се докажувам дека постојат многу љубови!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти се восхитувам на делото. Инаку до Ливинг за тоа горе. Спојлер Јас откако ги сликнав сфатив дека немам ништо од чевли што посебно ми се свиѓа. Плус на сликите мнг грдо испадна се што ме разочара. Толку се поубави во живо. Морам да се подновам, се немам повеќе од пола година на тоа поле.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сигурна сум дека се преубави фотките што ги средуваш. Сефора ме претрка. Истото би го кажала и јас.
Што би и кажале на форумџиката над вас? А јас се восхитувам на жени ама сакам мажи! Хахха ме фаќа криза! Сефора мама миа колкеции на гардероба! Вајлд сакам да те видам еден ден..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд и мене ме нервираат звучките кога ми прават таков досаден иритирачки звук и пак ништо. Од такт ме вади тоа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама како се порадував и чекам, чекам, чекам, чекам, чекам, чекам... } x 300
Што би и кажале на форумџиката над вас? Истото. Секој пат. А за беља работа секогаш се погодува тоа на омилената песна да биде.