Што би и кажале на форумџиката над вас? Да дојш вечер на чет! По можност пак пијана, поинтересна си. Овај де, весела, се збуниф. Ауф, ауф, пак и ти. Ме разлигај сеа. Фуј. Бацка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе одморам, инаку кај ме барате мене, прва Следна недела одиме пак... И така цело лето Кумо кај сум рекла јас дека не ми се допаднаа твоите песни мор? Нема врска тој шо ти го кажал тоа сакал да не скара да не го слушаш МАЛО кај трчаш ти бре?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е јас дома си седев, средував слики и си ја гледав Мила док спие, хммм и да посакував маж, не ја бива вака веќе.. Мора да си најдам ко тебе Менрилке да се радувам..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе ми се збркаа мислењата, иначе тука сум Ме претрка Љубам, до тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве да побуричкам уште малце што има што нема. Ќе им покажам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скај главава во секој момент ќе ми прсне, ако ти каже момакот за таков инцидент во Охрид, да знаеш дека јас сум се распрскала
Што би и кажале на форумџиката над вас? И на мене кај и да е... Правам супа сега за да си ја задржам на раменици
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја мислам дека екcплозијата до Ск ќе се слушне. Е ме претрка Реин.