Што би и кажале на форумџиката над вас? епа мила да и кажеме на докторката да поработи на случајот Пи*он еден сигурно си најубава
Што би и кажале на форумџиката над вас? пу*ко секако ќе ве запознаам мада анннни веќе те знае ќе ве запознаам обавезно милата таа како дечко ти ма се врати ли?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ooo eве ја и таа една од најмилите мои на форумов и докторке се запознавме ние више брзи сме и се врати да и се смиривме
Што би и кажале на форумџиката над вас? oooooo пу*кичко мило ми е за тебе и типот и за тебе и анннни сега ќе имаме многу заеднички муабети како тројка хаххахахах,“трачарски“.срц лофкам те.ај сеа чаос заљубенка една
Што би и кажале на форумџиката над вас? Само во СДК? Се зафркавам така Благодарам на убавите зборови. Имаш интересен аватар инаку,мило ми е што се смири со дечкото
Што би и кажале на форумџиката над вас? ќе си муабетиме пак само слабо пуштам онаму....ќе се начекаме
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ја сакам со вас ако пиете нешто другоо п.с. багуфче сите ама тие во сдк посебно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисс , во последно време многуууу активна станаа брао брао,тоа ми се допаѓа