Што би и кажале на форумџиката над вас? Сесилијо! Не раздавај бардиња, пушти се на скајп, кај те снема И ќе излегувам да, затоа ја прашав Мис за и таа мене да ме праша Џекче сум
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мори како ме нема, онлајн сум, тебе офлајн те дава Денес ко слепиот и глувиот сме Ој ти над мене, шо патики имаш бе олку брза шо си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гужва пред голот. И пак оваа пред мене Иначе те прочитав ја Спарки затоа те прашав , па и ти па
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скајче, морам да ви го пофалам Штип, ве посетив и ми се допадна онака на блиц поглед Мис, ма, не играм многу сте брзи А од каде знаеш ти штипски мор?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сеси бе па,па играва е за да видиме кој има побрз интернет Или кој побрзо куца евентуално
Што би и кажале на форумџиката над вас? И сега додека се испрати ова немам појма кој ќе е над мене. Ако си ТИ над мене!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Последно сограѓанката ми, беше над мене Инаку кажи сеси колку ни е убав градо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа тоа е јасно како ден Кој го краси градот? -добрите човеци