Што би и кажале на форумџиката над вас? Арни сте, дотеранИ, и машките ви се развиенИ , сите билдери а
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е ние Скопјани поубави сме бе.Кажи бе Сеска :смајлиштосеправиважно:
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хехехе, абе има секаде разни, и убави и неубави и културни и некултирни и сексоповикателни и сексоодбивни и ондак то
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј алоо! Јас ти го фаљам градот, ти мене вака! Сесилијо, ме изнасмеЈа, да не пукниш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? шо е мор??? Па се сте поскапилееее , а ич нејкете да дајте. Мршшш за мене кревет за 100 ден. да најдиш Ова за малото Охриѓанче.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како мислиш не даваат охриѓани?Јас сум сигурна дека дечко ти ти дава тоа што е потребно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не сте биле Прилеп затоа не велите дека Прилепчани се најубаЈ. Да дојдите сите ќе се сложите со мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да бе, и да видат некој никаков и после кај че се кријаш, ни кулите нема да те собера ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ее Спарк ја колку пати иам довагано, ехее Сеа за пивофест ИЗГЛЕДА пак ке дојдам да ве посетам да не речеш после Штипјани овоа Штипјани оноа