Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас, и јас сакам торта од марамка! И за мене 1 парченце е доволно, така помалецко, еве вакво ////////////////////////////////////////////////////////////// //.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,// //.....................................................................// //.....................................................................// //.....................................................................// //.....................................................................// //.....................................................................// //,....................................................................// //.....................................................................// /////////////////////////////////////////////////////////////. еве волку е доста (ова според финтата на Лудото (мислам дека беше таа) во една тема)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке, немој да се чудиш од каде после пуна куќа гости и ако нема торта за сите си го јадела Гоу, жено се губиш многу
Што би и кажале на форумџиката над вас? таков ми е периодот, некако непостојана сум сад ме има сад ме нема
Што би и кажале на форумџиката над вас? Убав новиов аватар. (Ама тој со момата вотка во раката што држеше ми беше најубав) Инаку на Реинбоу сакам да и кажам http://www.youtube.com/watch?v=skQGve3XksU Дали на текнува на епизодава кога се закочи и не му текнуваше за таа некоја формула?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Преубаво ми е кога е ладничко и кога сум свикано ко маче и си спијам Ептен сум пеперуткаста и нежна кога имам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Даа Одам јас да сонувам Убаво да нанкаш и ти над и ти под мене Еве Марамко едно маче од мене