Што би и кажале на форумџиката над вас? Сега значи нема веќе да ме критикувате дека ми се гледаат градите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Првпат слушам јас за ова критикување Кажи кој така да му кажам јас убавото, шо му фалеше на аватарот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па многу ми се гледале градите Мори, ме пресмеа сега со екотончето, штом него го спомна тогаш верувам дека ептен си загрижена- вака те замислувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да поставиш сликичка во Модните критики, да те критикуваме малце иако ќе нема што да се критикува ама... Едит: сега видов, ти више си поставила ама не те критикувам, нема што да се критикува
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па ја телепатски те разбрав што сакаш да ми кажеш,уште пред ти да пишеш. Во маало Сабина ме викаат Фала ти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Истото и јас би и го кажала, ама ај тоа некогаш и многу смешно е. Туку тебе Виножитка би ти кажала дека добро е, се врати меѓу нас, едно време те снема кога стана глобален модератор преформално се однесуваше, мислев нема да пшуваш веќе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас денес не сум како што треба, ама ќе се оправам ваљда Ти марамке?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ми се допаѓа што ти се крена самодовербата. Едно време беше многу кревка. Важно е да се цениш себеси.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оние од Демотивација постовите, да не ги пишуваш во ,,Трагикомични статуси, коментари...‘‘ него во темата ,,Демотивација‘‘ Инаку мило ми е што си добро, и јас сум супер денес
Што би и кажале на форумџиката над вас? Значи не ме бидува за во темата ,,Ми личи на...‘‘ ниту тебе не сум те погодила Те замислував другчие ама неможев да најдам таква слика од таа што те замислувам, ама слична беше на онаа од сликата