Што би и кажале на форумџиката над вас? Karina ќе те носам некогаш на шопинг по чевли со мене , мора некои јаки да одбереме !!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Изгледа too much Muse + еден разговор за општеството синоќа, и денес сум даун А ти гледам имаш влакна под мишка а Од кај ги копаш прашањата жити се ? А мор, читаш нешто периодов , или не ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти реков, батали ги Мјуз, ради нив ќе да е....пушти си ја „Дојди ми Лено на перниче бело“ или онаа „Жаклинааааа-а-а-а-а-а, љууубов мојаааа-а-а-а-а“ или таква некоја жгрљава песна, да се посмееш евентуално пушти си БТР, ќе видиш како ќе ти тргне денов
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја читам Ерагон, ми ја буди фантазијава и среќна сум си дур ја читам Mи ја позајми една прекрасна личност плус, затоа си ја читам со љубов Па после чекам другарка ми да ми позајми нешто од Драјзер, завлеков ептен со ветувањето Пирамитке каде пред мене? Шо не одговори на прашањето дали имаш, имаш изгледа мува на капата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле, го заборавив и Драјзер во меланхолијата Ерагон познато ми звучи Ливиг, што си мор денес толку лоша, што вакви насмевки ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лоша сум понекогаш, ама успешно се прикривам Ерагон е приказна за еден змеј
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма каква мува, си летна таа одамна, али чекај за месец дена прашај ме пак Ајде сега, езероно кога да дојме да ти го искраме со лајче? Спојлер евентуално да се измочаме во него?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? КАЈ СИ МАААААА?!?!?! географски мислам.... Путник спутник низаеден убаФ. сакам детали за како пројде на селебрејшнот. Ако ептен си у добар муд, a photo woudn't hurt.. . bisous!*
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имаш пушка??? (внук ми на секое влегување ме прашува ова)... Каааааааај си ти, убава ли си денес, ко што си умничка? треп, треп
Што би и кажале на форумџиката над вас? Липа сум. Благо подуена во мешето од сумљивиот ориз што го изедов, па да ја искористам оваа прилика да се пожалам на готвачките способности на теткиците во Уранија. Патем, имам машничка во косата. А ти црвенокос трендафил еден? Како го тркалаш денов? @Љубам - Напумпај тешка фотографска артилерија... Ми се гледаат слики убави. И знаеш што ? Нареден пат сакам да сликаме заедно... јас со Никонче .. ти со што и да создаваш убавини!