Што би и кажале на форумџиката над вас? не бе какво соу свит и такви Спојлер срања ....Имаш стварно креативност...немам онака прелистано се конкретно и убаво ама од тоа што го имам видено си кажувам... кај идеш утре бре? и каде има изложба? си наоѓам не е без ич....да не сакаш да ми праиш друштво
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сега љубов за тебе инфо.. http://architect.mk/fotografija/makedon ... ija-22fdva Си идам за Шведска, имам истражувања оваа рута- Шпанија, Шведска, Норвешка, се враќам 3 август. Биолог сум иначе..
Што би и кажале на форумџиката над вас? за архитектура ќе е изложбата? Спојлер баш моја струка Супер, убаво да си поминеш - ама ќе недостасуваш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мистери да видиш какви фотографии има Љубам со една преубава црвенокоса... Тие ми се омилени! И тие со балерината Одма да бараш да разгледуваш! Упс, еве ја Сеси. Не’ викна на чет и не се појави
Што би и кажале на форумџиката над вас? Си ја тријам ногата на кабелчето од компјутер - ме чешка табанот
Што би и кажале на форумџиката над вас? темата беше два, се што асоцира надва, да се враќам и еден месец ќе бидам август ама потоа пак назад до нареден распуст!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Си биле 2 кучиња. Едното се чешка а другото Словачка Или, си биле два трактора. Едниот орал а другиот Спојлер анал
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не ти се јавив дента како шо ти ветив, за тепање сум знам....ептен у фрки бев Морам да ти надокнадам!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? немај гајле ти реков јас, како ти е работата така.....малку денови се, а многу работи, разбирам следна прилика