Што би и кажале на форумџиката над вас? Мимс и ти си ми една од омилените што сакам да ги читам. Еве и тебе дупло
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фустанчето за на свадба она краткото да ми кажеш под хитно од кај ти е, се заљубив, прелепо е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи се ми се чини дека имаш 25 год. дека имаш сериозна врска и дека за брзо ќе се мажиш. Во право сум донекаде или утка сум?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд имаме ист вкус за музика, претпоставувам. Спојлер Након свих ових година ми е омилена песна.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако слушаш рок и метал, ист вкус имаме. Jaс се „отрув“ со песната вечерва. Послушај ја, поплачи... Откако се вратив на репит ми е... 659709568976 пати ја преслушав.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скраја да е. Пу, пу... Мозокот „ме боли“ од тој вид на музика. :geek:
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме разочара. Mногумина го имаат погрешно протолкувано рокот и рокерите. А околу металот има разни жанрови, не е се така гласно и бучно како што ти изгледа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Малкуцка, од 06:00 до кај 11:30. Уште до 9:30 сакав да станам, ама се вратив.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти девојче изгледа преокупирано си со барање на ацетони па затоа толку малку спиеш Ако не почнеш да спиеш повеќе ќе те кажам на татко ти,па ти види
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дека и се преубави и двете комбинации Ќе ти ги искоментирам кога ќе имам време и овие 2 и таа претходната
Што би и кажале на форумџиката над вас? Смајли аватарот ти е кул. Вајлд има неколку рок балади, кои се најдобрите песни што воопшто постојат. И металот можам да го слушам-пријатен ми е да слушнам 2-3 песни, потоа само ме раздразнува психички, ми ствара нервоза...