Што би и кажале на форумџиката над вас? Дузи видов дека си ги земала Хари Потер и Игрите на гладните книгите. Нема да зажалиш, верувај ми!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма какво зажалување, Хари Потер ги колекционирам од најмала возраст, на 9 години ми ја купија првата книга. ВЕРЕН, верен фан до ден денес. Се отепав од чекање додека ја купам шестата, не ми се даваа толку пари. Сега се одвоив од неа, на кратко де.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ги обожавам филмовите, а уште повеќе книгите. Заљубена сум во Рон.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сигурно ја мразиш Хермиона! Јас па немам симпатија, како мала се ставав во филм дека можам магиите да ги правам. Откако го изгледав филмот пробував да левитирам објекти.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нее, не ја мразам. И љубоморам што ќе го баци. Инаку најголем идол ми е Ема. А и јас како мала користев четки за цртање како стапчиња. Ќе им ја извадев четката и со дршката викав Wingardium Leviosa eдно 3487238957892347592734823794 пати, се повеќе надевајќи се дека ќе успеам. И се надевав дека ќе ми стигне писмо од Хогвортс. Еее, марамка ме претрка КАко си ми ти Марамке?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добра сум, ми се спие па се мислам да се гушнам со перницата. Ти како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас сум одлично. Денес се изнаспав да ти кажам, си легнав во 5 ама станав во 2.
Што би и кажале на форумџиката над вас? сакам да и кажам дека ке и ја украдам кока-колата од сликата поздравче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Помислив и на тоа, ама си викам кај ќе издржиш да не ја облечеш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас сум некако среќна Веројатно ова ми е Chapman ефект, се отрув цел ден