Што би и кажале на форумџиката над вас? Пази да не заспиеш така како што си прилегнала... Може да биде опасно.
Што би и кажале на форумџиката над вас? и да заспијам што ќе биди светот ќе остане без една личност помалку во депресија сум падната затоа ваков аватар имам ставено Но што и да ќе помине Како си ?? Те немам приметено досега на темава ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? ете горе има објаснување И доста и беше на Ријана малце промена Како си ?? И ти имаш нов автар ааааааааа што ти текнало ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ауу, не видов. Ами, истата причина ко твојата. Ај ќе ни помине.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добра... се борам и јас со месечната депресија, day 1... не се грижи, се ќе биде добро
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене чепкајте ме. Комшијана остајте го. Ќе си пиеме кафе денојве. Тргна на убо работата.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да си поминеш најубаво на одмор и да се избањаш во морето , езерото еднаш и за мене а ако не одиш никаде еее тогаш да си поминеш убаво домче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лов абе ти од Струга беше? Ако да ,чувај ми го дечко ми ,вечер таму ќе е.