Што би и кажале на форумџиката над вас? докторке а кој аватар е поубав бе? лелеее само туку се мислам за нешто а инаку дечко ми супер си е твојот?
Што би и кажале на форумџиката над вас? гоу батали коктел те чекам со чаша пивце за живце вечер на чет,а бројче добар е и мојот дечко вечер ќе биде најдобар а срц за аватар тој со розевите гаќички ми беше многу јак,ама твој избор е сите се добри и багуф4е и за тебе пивце,или винце а денес знаеш ли кој му бил на гости на твојот дечко а??????
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти само кажи и јас ќе долетам.. Ти само кажи и јас нема повеќе да бидам мистериозна... Бакнеж мило бројче...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас цело време си мисал мека имаш плави очи... Сигурно е заради предходниот аватар
Што би и кажале на форумџиката над вас? А јас мислам дека имаш многу убаво име,сигурно си убава девојка
Што би и кажале на форумџиката над вас? моја мила...те гушкам...... а јас за тебе не мислам јас знам дека си убава девојка.....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Песнулево таман како за тебе http://www.youtube.com/watch?v=mPDO2cOOtgA
Што би и кажале на форумџиката над вас? Срцке моја, ми недостигаш. Еден од плановите ни се расипа, ама ај, ќе направиме нов ние. Едвај чекам. Те гушкам, бакнувам и така натаму.
Што би и кажале на форумџиката над вас? те замислува како преслатко девојчее што пред се е многу финоо