Што би и кажале на форумџиката над вас? Шизите бе http://www.youtube.com/watch?v=alxI1X-A ... re=related јас си шизам..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Eј види... каква случајност, ни јас на тебе... За се има прв пат Eдит: И морам да ти кажам дека го имаш најубавиот аватар. Го обожавам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тенкју вери мач, по толку добиени комплименти не го менувам. А и ме фати опсесија за правење тапанчиња во последно време.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Морам да ти признаам нешто, да ми олесни. Спојлер Три кила лубеница изедов откако дојдов... (
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дузи честитки за двете 5ки по македонски и англиски јазик. Очекувам честење.
Што би и кажале на форумџиката над вас? О фала, вчера ги честев друшките сладолед. Ама нема проблем, честам јас во секое време. Вајлд дете, ти се помати тебе умот од неспиење, м ?? едит : честитки за викторија, не знам дали видов со што си положила... само запиши си се кај сакаш, другото не е битно.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Честитки и од мене! Малкуцка ми се помати. Сега ми спадна. Ми доаѓаше да плачам прееска. Во рок од еден ипол саат...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке може нема кај И јас се мислам на гратска плажа да се расоблечам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама ко што те гледам, ти на базен си веќе а? Некоја вода имаш во позадина, џабе се криеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да не се премисли за Foo Fighters? Одиш? Земи ме, уште сум на диета, ќе ме збере можеби во џамбо куферче... Pretty please.