Што би и кажале на форумџиката над вас? Уууу Пирамитке какво аватариште! Него нема женската газ, не е згодна Toј индексот на Венера и’ е мал Марамкеее И стварно нема потреба од диета, само се занесува Од кај се наденавте сите пред мене? Толку бавно пишувам?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Од Рамче, старо купуем ќе земам тоа моторчето со приколчето, па сите нека не укрца и идеме а? Гумените чизми под мишка, и тоа е тоа О Ливинг, епа нема баш г’з ама има грб ко мојот
Што би и кажале на форумџиката над вас? ауууууууу се би дала да сум на местото на девојката на аватарот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мило мало, денгубиш ли за време на распустов ил’ си вредна ко пчела а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја би да гледам Бранко коцкица, па Беверли Хилс и да чекам Дилан да ја залапа Кели
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке не знаеш колку сум вредна за распустов. Сите улици ги измерив. Вчера (сабајлево ) кога се вратив ја слушнав Пирамид сонг од Рејдиохед на МТВ и веднаш се сетив за тебе. Мона мене ми е супер распустов. Го живеам со полна пареа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Искочи пред зграда, играј џамија, серва, нека бие тој што спие, жмурка, дај царе војску, прскај се по ливади, вози точак у маало, оди на сладолед и сончоглед, помогни по дома, читај лектири - и веднаш ќе ти биде поинтересно, оооозбилно Оооо омилената моја Ах златна таа