Што би и кажале на форумџиката над вас? Може,може,сите ќе одеме. И ќе бидеме во 2 или 3 ред,оти од таму ги зима девојките на сцена.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Jaс сакам.. Во последно време,ко свињче сум,само јадам Роденден,ова,она.. Дефинитивно идеме на стаза
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да види во темата Ми личи на, како сум ја погодила.. ја открив готово Едит : Денес се некој ме претркува. Розич не ми прај вака бе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Богами, баш си ме погодила хахаха Баш сум како Снежана (вечна потрага по принцот). Моментално со Снеже ја имаме сличната фризура (боб) и румени образи (само што се вратив од трчање, чекам да ми ослободат туш) Розич- те чекам на стаза утре
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е, ако де....сеа на стаза за да се стаите у топ форма. Ќе ви треба кондиција за играње на концерт
Што би и кажале на форумџиката над вас? Jа сакам на стаза Уствари кога ќе размислам ,не дека многу ја сакам стазата али мора се.Гзов сам нема да се стопи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако ти имаш газ на тебе, јас тогаш на мене имам Монт Еверест.