Што би и кажале на форумџиката над вас? Крејзи на мене мислиш? Која беше претпоследна? А да со сукничката. фала
Што би и кажале на форумџиката над вас? Крејзи на мене мислиш? Која беше претпоследна? А да со сукничката. фала
Што би и кажале на форумџиката над вас? ме зеза компјутеров, не покажува се, а и ми праќа милион мислења
Што би и кажале на форумџиката над вас? кога и да видам мислење од тебе ми текнува на песната марама од дуле и коки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марама многу ти е убаво ташничето. Тоа розевкото со машната голема.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уф леле, по грешка се зареков дека денес ќе постам, сега ми е шубе да се омрсам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамида ма! Претходниот аватар зошто го нема? Баш ми беше така пирамидовски. Добро не пирамидовски, туку полесно те препознавав по него.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кажи и на таа над тебе дека идам на коктел. И баш и е убав аватарон.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не реков дека не е. Само си се навикнав на другиот, ќе ми треба време да се одвикнам.