Што би и кажале на форумџиката над вас? Ким,тешко да ти се привикнам на новиов аватар, се те замислувам како девојката од претходниот
Што би и кажале на форумџиката над вас? И мене ми е тешко на товјот да се привикнам заљубено изгубено
Што би и кажале на форумџиката над вас? Извини што ќе ти го речам ова,ама девојко многу си лигава. Не очекувам да ми вратиш на ова,а и ако ми вратиш нема повратен одговор да добиеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? најискрена. Се што иам да каже кажува в лице т.е. во постовите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па најверојатно на ова love партито во Хавана... А ти Докторке каде? Сигурно некаде каде што е темно и интимно,само за тебе и дечко ти.. Каде и да бидеш,убав помин... Па може и ќе се видиме!
Што би и кажале на форумџиката над вас? мило.....ич да не ми се секираш живеј си го животот на твој начин....
Што би и кажале на форумџиката над вас? докторке, ајде дојди на ручек не ми се јаде сама п.с. донеси ручек, нема.
Што би и кажале на форумџиката над вас? бројче доаѓам а за ручек носам помфрит и пилешки стек,може? супер си :up: