Што би и кажале на форумџиката над вас? Па се стопли, Сеси ме спука да соблечам тоа кожната јакна, и ете се соблеков - скроз! Кога ќе пристуди, ќе си се облечам повторно, сега малку да излуфтирам градиве Ајде девојки, на коктел, ми се пие коктелче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти го завидувам езерото мор Како би да ги испружам нозеве и паааап да буљам в езеро и да се нервирам кој пак се ку*чи на скутер Него повели COCKtail Е многу се убави. Да си ги ставиме сите на меше и да сркаме.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џевојкооо-лепојко ,нек ти со среќа годишнинава,па да ти се множат И ајт ставај и за мене едно котелче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тебе прва те поканив, ти прва треба да бираш - зимај и ставај на меше
Што би и кажале на форумџиката над вас? пирамидке нека ни се множат годините на форумов Мерлинке кај си ти ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? Менвиме аватар? Ти твојот тажен, јас мојов депримирачки и така.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај сега помагај - шо да јадам? Значи све ми се јаде, корнишончиња, со чајна, со рафлс обичен солен чипс, со аргета, со СВЕ!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Може да се најде Претежно е скапо поради студентите, ама... Па ајде посети не А и нема ногу продавници за 1 саат можеш да прошеташ Инаку има и продавници со убави чевли
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оо мори Лов, што ставаш се депресивни аватари, стави некој весел, во очи да удара
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ар ју хепи нау? Морее, ццц, ни фала не ми рече за то шо ти кажав...